Öppen aluminiumbåt

 

En arbetsbåt med en sportig touch. 23WA är byggd för året runt bruk.

 

Den har en robust konstruktion i saltvattenbeständig aluminium av högsta kvalité. Stora öppna ytor gör att ni lätt kan röra dig er runt om i båten samtidigt som ni har god sikt runtom. Båten har också en mycket bra lastkapacitet och det går lätt att lasta exempelvis virke och byggmaterial.


23WA är utrustad med två bekväma soffor med plats för 4 personer. Den har också flera praktiska förvaringsutrymmen för alla tänkbara förnödenheter.

 

 

Läs fullständig beskrivning > 

Kabinbåt Aluminium

 

25C, en riktig arbetsbåt som tål tuffa tag samtidigt som den är en bra familjebåt för dags- och semesterturer.

 

Isolerad och ljuddämpad hytt gör att ni kan njuta av båtlivet även under kalla och regniga dagar. Eller varför inte en fisketur på morgonkvisten?

 

Den har en solid konstruktion i 5mm högkvalitativ aluminium, givetvis saltvattenresistent. Hytten är väl tilltagen och rymlig samt erbjuder full ståhöjd. Litet pentry samt kylskåp ingår i den annars rikliga utrustningen. Sittplatserna är ombyggbara till en sovplats för 2 personer. Värmare finns som tillval.

 

Läs fullständig beskrivning >

S4500

 

S4500 är vår minsta båt. Den är designad för den som vill ha en liten men stadig båt. Utombordsmotorn tillsammans med hydraulstyrningen gör varje tur till en trevlig upplevelse.

S4500n

 

S4500n, tvillingbror till S4500. Skillnaden är att styrpulpeten bytts ut mot rorkult samt att sittplatserna omorganiserats.

Klicka på valfri bild för större storlek