Om oss


Roslagens Båt&Fritid AB - Sveriges mest prisvärda båtleverantör!

070-5402361

Info@roslagensbat.se


Vi startade 1999 med försäljning och import av fordon. Då var det personbilar och husbilar som gällde. Sedan 2002 har vi ögat inställt på båtförsäljning. USA stod först i tur men sedan 2006 har vi fokuserat på Europa och på båtar tillverkade inom EU.

Företaget drivs och ägs av Anders Svensson - uppväxt i Åkersberga och med passion för båtar och båtlivet.

 

Vår affärsidé är enkel - att genom låga kostnader kunna erbjuda fräscha båtar till marknadens lägsta priser. Jämför oss gärna!

Vi jobbar inte med tröjor och dekaler som våra kunder får betala extra för utöver båtköpet.

 

 När du köper båt utav oss så får du inte bara marknadens lägsta pris utan också en hög servicenivå och samma garantiåtaganden som vilken båtfirma som helst.

 

Alla våra båtar ägs och köps in utav oss, vi jobbar sällan med förmedlingsuppdrag.  Primärt importerar vi båtar från Italien men andra EU-länder kan förekomma.

I Italien har vi sedan 2006 byggt upp ett bra kontaktnät med mäklare och även leasingföretag - allt för att du som kund ska få så mycket båt som möjligt för pengarna.

Våra båtar visas i Åkersberga.

 

För de kunder  som finns på västkusten så har vi sedan några år tillbaka ett bra samarbete med Hermans Båtar i Vara. Är du sugen på en båt som vi har här i Åkersberga men undrar hur ett köp skulle kunna gå till med leverans till västkusten så tveka inte att slå oss en signal.

 

Vi samarbetar primärt med Wasa Kredit för finansiering av våra båtar.

 

Välkomna!